Ny kaffeleverandør

Cortado er alltid på utkikk etter gode italienske blends. Danesi er en av de mest annerkjente Italienske brennere og da vi fikk tilsendt et par kilo til prøvesmaking, ble vi overbevisst.

Danesi stammer fra Italienske hovedstaden, Roma og har en historie som som strekker seg godt over 100 år, da han åpnet sin første kaffebar i 1905. Vi har tatt inne fire forskjellige blends:

EMERALD:

Dette er en robustarik blend med arabicabønner fra Brasil og den beste robustaen fra Afrika. Espressoen er rik på crema og har en kraftig smaksprofil. Utmerket til melkebaserte drinker.

CLASSIC:  

Classic er en blend bestående av utvalgte brasilianske og afrikanske arabicabønner blandet med høytvoksende robustabønner fra Afrika. Espressoen har en kraftig smak, fin fylde men samtidig en balansert og behagelig ettersmak som kan minne om tørket frukt. 

GOLD QUALITY:

Gold Quality en en 100% arabicablend. Dette er en mer spennende espresso med en intens smaksprofil som inneholder noter av sitrus og sjokolade.

DOPPIO DANESI:

Denne blandingen er et resultat av mange års forskning fra Danesi. Blandingen skiller seg ut med sin utrolig sødme og balanse i koppen. I blandinga finner du blant annet vasket arabica fra Colombia som gir espressoen en varig og fløyelsesrik smak med noter av kakao.

Telefon: 21 93 22 22Nettstedskart